O nama

Turistička organizacija
opštine Bač

danas, sutra i zauvek sa vama…

Turistička organizacija opštine Bač

Doživi Bač

Turistička organizacija opštine Bač je osnovana 2006. godine sa ciljem razvoja, unapređenja i promocije turizma u opštini Bač.

Tokom godine Turistička organizacije uzima učešće na mnogim međunarodnim domaćim i stranim Sajmovima kako bi domaćem i inostranom tržištu  bila prezentovana celokupna turistička ponuda opštine Bač.

Najznačajnije atrakcije koje ujedno sačinjavaju i turističku ponudu su:  srednjevekovna Bačka tvrđava, Franjevački samostan, ostaci Turskog kupatila, manastir Bođani, etno- kuće i etno postavke koje čuvaju bogatu tradiciju naroda na ovim prostorima (Srbi, Slovaci, Šokci, Mađari, Hrvati, Bošnjaci…), zatim uređeno jezero Provala sa peščanom plažom i kampom, mnogobrojni ugostiteljski objekti, čarde na Dunavu.

Turistički programi

Turistička organizacija opštine Bač pruža usluge vodiča za organizovane i individualne posete kao i pomoć u kreiranju programa za turističke obilaske, organizator je mnogobrojnih dešavanja i manifestacija tokom godine.

Doživi Bač...

Nudimo jedinstvene prilike za porodice da dožive nezaboravne trenutke…

Doživi Bač…

Suvenirnica za sve

U okviru svojih aktivnosti, a u sklopu promocije opštine Bač Turistička organizacija opštine Bač se bavi nabavkom i prodajom suvenira koji su posetiocima dostupni u suvenirnicama na prvom spratu Donžon kule na Tvrđavi i u prostorijama Turističke organizacije. U ponudi su predmeti sa motivima znamenitosti Bača, kao što su: figure, magneti, flaše, satovi, nakit, privesci, šolje, slike, čaše, kape, majice, torbe, podmetači i niz drugih predmeta od najrazličitijih materijala koji su izradili proizvođači suvenira, ali i udruženja gradjana. Naravno, izložene su i razglednice, publikacije kao i promotivni materijal.

Doživi Bač…

Virtuelni vodič

Krenite sa nama na virtuelno razgledanje kulturno istorijskih spomenika (manastir Bođani,  srednjevekovna Bačka tvrđava, Franjevački samostan, kapija Šiljak, ostaci Turskog kupatila…) koje ujedno sačinjavaju i turističku ponudu naše organizacije.

Tim Turističke organizacije opštine Bač

Direktor Turističke organizacije opštine Bač

Darko Vojnović – direktor Turističke organizacije opštine Bač na mandatni period od 4 godine (2021-2025). Rođen je 18.04 1970. u Tuzli. Osnovnu školu završio u Baču,srednju veterinarsku školu u Somboru i Fakultet za uslužni biznis u trajanju od 4 godine završio u Sremskoj Kamenici i time stekao zvanje diplomiranog ekonomiste u oblasti sporta i turizma sa 240 ECTS bodova.

Upravni odbor TOO Bač:

Goran Doroški – predsednik: rođen 1987, u Novom Sadu. Osnovnu školu završio u Baču, kao i srednju poljoprivrednu, u nastavku školovanja stekao zvanje diplomiranog ekonomiste na fakultetu „Educons“ u Sremskoj Kamenici. Trenutno zaposlen u JKP “Tvrđava Bač”, u kome obavlja funkciju dispečera u saobraćaju.

Dragan Ćurić: rođen 1972. godine u Baču. Osnovno obrazovanje stekao u Baču, a srednje u mašinskoj školi u Odžacima. Trenutno zaposlen u Opštinskoj upravi Bač.

Nada Gajić: rođena u Baču, 1968. godine. Osnovnu školu završila u Baču, a srednju poljoprivrednu u Futogu. Trenutno zaposlena kao trgovac.

Branka Mandić: rođena 1986. godine u Somboru. Osnovno obrazovanje stekla u Baču, srednje u ekonomskoj školi u Novom Sadu. Akademske studije završila u Subotici na univerzitetu “Singidunum” i time stekla zvanje diplomiranog ekomiste menadžera u hotelijerstvu. Trenutno zaposlena u Turističkoj organizaciji opštine Bač na radnom mestu organizatora za razvoj i promociju turističkih proizvoda.

Jarmila Polijak: rođena 1966. godine u Baču. Osnovnu školu završila u Selenči, a srednju pedagošku u Novom Sadu. U Beogradu završila Višu školu i time stekla zvanje strukovnog ekonomiste. Trenutno zaposlena u Opštinskoj upravi u Baču u odeljenju za urbanizam.

Nadzorni odbor:

Biljana Dimitrijević – predsednik: rođena u Beogradu 1985. godine. Osnovno i srednje obrazovanje stekla u Beogradu, a u nastavku školovanja stekla zvanje strukovnog ekomiste u Beogradu.

Zorana Ilić: rođena u Novom Sadu 1996. godine. Osnovnu školu završila u Bačkom Novom Selu, zatim gimnaziju “Jovan Jovanović Zmaj”, u nastavku školovanja stekla zvanje strukovnog ekonomiste u Novom Sadu. Trenutno obavlja stručnu praksu u Turističkoj organizaciji opštine Bač.

danas, sutra i zauvek sa vama...

Kontaktirajte nas

Adresa : Trg dr Zorana Đinđića 4, 21420 Bač

Tel/Fax : 021/ 60 72 222  Mobilni : 064/ 85 11 926

Radno vreme : Pon - Pet 7:00-13:00